Vi tycker att vi bör vinna eftersom att vi har jobbat väldigt effektivt och hårt redan från dag ett, och jobbat en hel del med både innehållet och utseendet på vår hemsida. Vi har helt och hållet skrivit ihop vårt innehåll på egen hand och har varit väldigt källkritiska då vi har läst på om information på andra hemsidor. Vi har ej plagierat eller kopierat information från andra källor utan har varit väldigt noggrann med att skriva och formulera oss på vårt vis. Självklart har vi även angett eventuella källor längst ner på varje sida.

Vi tycker att vi har en väldigt pedagogisk hemsida med bra och vettig information som verkligen kan hjälpa och underlätta unga vuxna kring hur man ska leva på egen hand. Vi är dessutom väldigt tydliga med kring vilken målgrupp vi vill nå ut till, vilket vi tror inte är speciellt tydligt hos andra bidrag i tävlingen.

Hemsidans texter är väldigt luftiga och lättsamma att läsa, vilket vi tror bidrar till att våra läsare faktiskt orkar läsa igenom hela vårt innehåll då vi av egna erfarenheter tycker att det kan vara jobbigt att läsa igenom långa formulerade texter. Vi är väldigt konkreta i vårt innehåll och tar fram det allra viktigaste i våra texter så att man exakt får reda på det man söker efter och slipper läsa onödigt mycket text.